Visvliet, Groningen • online winkel

Algemene voorwaarden

Verzenden via PostNL of ophalen op afspraak

voorwaarden

1. Prijzen en betalingsvoorwaarden

1.1 De vermelde prijzen voor de aangeboden artikelen zijn in Euro’s en exclusief verpakkings- en verzendkosten.
1.2 Betaling dient te geschieden bij vooruitbetaling onder vermelding van factuurnummer op NL47 TRIO 0379 2111 14 t.n.v. H. Veenstra, Bartolesstraat 2, 9845 AK Visvliet.

2. Artikelen

2.1 De aangeboden artikelen zijn tweedehands. De conditie van de artikelen is zo correct mogelijk omschreven. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen.

3. Levering/levertijd en aansprakelijkheid

3.1 Nadat de betaling ontvangen is, worden de artikelen binnen een week na de betalingsdatum verzonden via PostNL. Uiteraard zullen wij er alles aan doen om de levertijd zo kort mogelijk te houden, maar ook wij kunnen te maken krijgen met overmacht.
3.2 Wij kunnen niet verantwoordelijk gesteld worden voor de bezorging en het zoek raken van pakjes door PostNL, tenzij het aangetekend (meerprijs) wordt.
3.3 Het tracknummer van het pakket (pakketpost) is bij ons op te vragen en via de website van PostNL onder Track & Trace te volgen.

4. Retour recht

4.1 Artikelen kunnen alleen in overleg vooraf en met duidelijke opgaaf van reden retour gezonden worden naar Verzamelzaak Manus.
4.2 Artikelen die retour gezonden worden zonder overleg vooraf, worden niet geaccepteerd.

5. Privacy

5.1 Met uw persoonlijke gegevens gaan wij zorgvuldig om. Wij geven u de garantie dat wij uw gegevens nooit en te nimmer ter beschikking zullen stellen aan derden.

Veel boeken over 

MUZIEK

mooie collectie van

Muziekposters

Telefoon

06 343 15 967

Adres

Bartolesstraat 2
9845 AK  Visvliet

Email

manus@verzamelzaak.nl

Volg Manus op social media